bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

maandag

KJV-boekenfeest 2017

Zondag 30 april 2017 van 9u30 tot 12u in Bib Londerzeel.

Het KJV-leesjaar is bijna ten einde. Sommige juryleden brachten al een score binnen. Anderen zijn hun laatste boeken nog aan het verslinden. Niet vergeten: ten laatste op 8 april moeten alle beoordelingsbladen in de bib binnengebracht zijn zodat we ze kunnen doorsturen naar Iedereen leest.

Net als vorig jaar organiseren we in samenwerking met de bib van Buggenhout en twee scholen van Buggenhout op zondag 30 april een spetterend boekenfeest. Dankzij Iedereen Leest hebben we 3 auteurs/illustratoren kunnen strikken, waarvan we de namen nog niet verklappen (spannend!). Zij zullen samen met ons die zondag starten met een lekker ontbijt. De voormiddag wordt nadien feestelijk verdergezet (vertellingen, knutselen, zoektochten,…)!

Heb je niet alle boeken kunnen lezen? Geen nood: je bent meer dan welkom. Om praktische redenen hadden we graag ten laatste zaterdag 22 april vernomen wie er die dag kan komen. Reserveer snel je gratis plaatsen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.